Spaghetti Vongole – hvid

Til 2 personer skal du bruge:

1 kg vongole veraci – hjertemuslinger kan også godt gå an, men skal det være autentisk, så er det vongole veraci der skal til.
2-3 fed hvidløg
1 håndfuld finthakket persille
salt
peber
ekstra jomfru olivenolie
1 håndfuld spaghetti

Kog spaghettien efter anvisningen på pakken.
Hak hvidløgene og svits dem i en gryde med olivenolie indtil de bliver gyldne.
Derefter tilsættes de rensede muslinger og koges ved høj varme i 2-3 minutter, indtil de alle er åbne.
Såfremt nogen af muslingerne ikke har åbnet sig, så skal de kasseres.
Tag derefter halvdelen af skallen af muslingerne og læg til side til dekoration senere, og lad skallen med kødet i, blive i panden.
Tilsæt derefter finthakket persille, salt og en knivspids peber og hæld den kogte spaghetti i gryden.
Kog det hele sammen i et minut, og server straks, dekoreret med muslingeskallerne.


Print pagePDF pageEmail page